29.10.2013 Dzis troche lipny dzien, duzo rzeczy mi sie zwalilo na glowe i na trening jechalem lekko zdolowany i bez checi. Rozgrzewka takze przebiegala w lipnej atmosferze %-) na szczescie gdy poczulem pompe po kilku seriach humor sie poprawil i zrobilem konkretny trening. Cyknalem sobie takie foto na spontanie. U gory Ronnie Coleman %-) [...]
[...] Zobacz na skład pierwszej lepszej przyprawy do mięsa mielonego albo czegoś innego. Są zaledwie 2-3 przyprawy bez cukru, na pewno nie do sosu bolońskiego. Powiem tak. To są jaja a nie redukcja. Najwyżej podkręcicie metabolizm, spadnie waga. Lecz tłuszczu to cały chvj spadnie To są bez kitu jaja. Ciekaw jestem waszego efektu końcowego Jednak [...]
[...] intuicyjna, nie liczona, mało węgli. W sumie jak nie ma treningu siłowego to mi węgle niepotrzebne. W poniedziałek cały dzień na grilu. nd: 1. chleb pełnoziarnisty 100g, 3 jaja, 2. twaróg 130g, masło orzechowe 30g 3. łosoś 150g, 4. tuńczyk w oleju, kefir 600g 5. twaróg 130g , żółty ser 50g pon: 1. chleb pełnoziarnisty 60g, 4 jaja, masło [...]
[...] Jadłem odpowiednio, sama karkówka i warzywa, chociaż stół się uginał od różnych smakołyków. Niedziela: Lenistwo i masakryczne zakwasy na łydach. sob: 1. owsiane 30g, 3 jaja, 2. ryż brązowy 30g, gulasz wieprzowy 150g trening 3. chleb pełnoziarnisty 60g, gulasz wieprzowy 150g 4, 5, 6. karkówka z grilla około 500g, mnóstwo warzyw 7. Whey [...]
### PODSUMOWANIE 1 TYGODNIA ### Pierwszy tydzień za mną. Jedno co mogę powiedzieć to, że treningi są naprawdę wyczerpujące. Przypominają mi trochę interwały, dobrze że zazwyczaj tylko jedno ćwiczenie w triserii jest złożone bo bym padł na pysk. Pompa jest zawsze nieziemska. 5-6 godzin po trening czuć jeszcze, że mięśnie są tak jakby [...]
Dni treningowe: 1 Dzień: I Posiłek 9.00-10.00 Jaja kurze całe 120g Chleb żytni wileński 33g Szynka wiejska 20g Ser, Ementaler pełnotłusty 30g nie potrzebny, na śniadanie ma być bomba węglowodanów abyś miał power na cały dzień. B:26/T:23/W:17/kcal:375 TRENING II Posiłek 13.00 Ser twarogowy chudy 150g Makaron [...]